Új ház építésére kerül sor, vagy egy régebbi ingatlan felújítását tervezi? A legfontosabb feladatok közé tartozik a megfelelő tetőfedő anyag kiválasztása. Ha szeretne minden szempontból elégedett lenni, és a későbbi években is komfortos körülmények között élni, célszerű a tetőfedést trapézlemezek, szinuszos és hódfarkú cserepeslemezek valamelyikével végezni.

Házunk egyediségét erőteljesen meghatározza a tető. Építkezés és felújítás alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a színekre és a formákra, azonban emellett nem szabad más tényezőkről sem megfeledkeznünk. A tető hőterheléssel, szélnyomással, nagy mennyiségű csapadékkal és más hatásokkal is szembesül, amelyeknek ellen kell állnia. A csapadékbiztosság, a könnyű javíthatóság, az esztétikus megjelenés, a fagyállóság és a gazdaságos kivitelezés mind lényegesek. A széleskörűen felhasználható, kiváló ellenálló képességű trapézlemezek, valamint a különféle cserepeslemezek eleget tehetnek igényeinknek. A trapézlemezek alkalmasak a kisebb és közepes méretű építmények tetőfedésére, egyszerűen rögzíthetőek, és évtizedeken át védik az épületet. Változatos színekben kaphatóak, így nem csak praktikus megoldást nyújtanak, hanem esztétikusak is. A cserepeslemezek szintén költséghatékonyan beszerezhetőek, könnyen szerelhetőek, és lehetővé teszik a gyors kivitelezést. Modern eredményt kaphatunk, és biztonság szempontjából is elégedettek lehetünk, ha a tetőfedést a trapézlemezek, a szinuszos és a hódfarkú cserepeslemezek valamelyikével oldjuk meg.

Egyedi tetőfedést biztosító, kiváló minőségű anyagokkal állunk rendelkezésére az Öcsiker Kft.-nél. Széles termékkínálatunkban megtalálhatja a trapézlemezeket és a cserepeslemezeket is. Saját elképzelései alapján rendelheti meg a megfelelő színű, típusú termékeket. A tetőfedést trapézlemezekkel, szinuszos és hódfarkú cserepeslemezekkel egyaránt végezheti, ugyanis nálunk mindegyiket megtalálja. Részletes információt találhat honlapunkon az elérhető színekről, a termékjellemzőkről, az árakról és minden más, fontos tudnivalóról. Látogasson el a www.ocsiker.hu honlapunkra!

Fedje házát megbízható minőségű, esztétikus anyagokkal! Használja ki a trapézlemezek és a cserepeslemezek előnyeit! Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbeket! Megrendelés ügyében és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-30-945-5303-as, vagy a 06-57-413-559-es telefonszámunkon!