Klasszikus kialakítású eszközt keres fűtésre, és a praktikus jellemzőket is fontosnak tartja? Egyedi csempetűzhellyel nem csak a fűtést oldhatja meg könnyedén, hanem a főzést és a vízmelegítést is! A hagyományos cserépkályhával szemben a plusz funkciók előnyeit is kihasználhatja. Egyedi külsővel is megrendelheti új csempetűzhelyét, ami így otthona dísze is lehet!

Háztartásunk fenntartása során számos feladat vár ránk. A hűvös idő beköszöntével az egyik legmérvadóbb teendő a fűtési rendszer üzemeltetése. Többféle eszköz közül van lehetőségünk kiválasztani azt, amellyel megoldhatjuk a ház fűtését. A cserépkályha és a kandalló is széles körben alkalmazott berendezések, azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csempetűzhely. Ezzel a különleges eszközzel a hőtermelésen és -tároláson kívül a főzést és a vízmelegítést is megoldhatjuk minden nap. A régi időkre emlékeztető, kézzel készült csempetűzhelyeket teljes mértékben személyre szabottan rendelhetjük meg, így sikeresen felidézhetjük a vidéki romantika hangulatát. A kivitelezési lehetőségek sokszínűsége miatt különféle kiegészítőkkel együtt is használhatjuk, mint például a vízmelegítő betét, a vízteres kandalló, vagy egy kemence. Gondtalanul süthetünk és főzhetünk, így gazdaságosan és praktikusan oldhatunk meg egyszerre több feladatot. További pozitív tulajdonságaiként érdemes megemlítenünk a következőket:

  • Egy szerkezet több funkcióval ellátott.
  • Költséghatékony.
  • Környezetbarát.
  • Esztétikai szempontból kiváló.

Egyedülálló formaparkkal, kézi munkával, minőségi alapanyagokkal vállaljuk egyedi csempetűzhelye elkészítését. A Kályhacsempe Manufaktúra Kft. a csempetűzhelyeken kívül kandallókkal és cserépkályhákkal is foglalkozik, így bármilyen fűtési berendezést is keres, nálunk megtalálhatja. Tekintse meg galériáinkat, és tudjon meg többet tevékenységünkről a www.kalyhacsempemanufaktura.hu honlapunkon!

Élvezze Ön is a csempetűzhely előnyeit, használja saját igényeire szabva! Egyedi kivitelezés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen minket a 06-92-510-235-ös telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkre!