Egy új konyhához nincs szükség teljes átalakításra. Csempésszen újdonságot a falakra 3d falpanelek használatával a konyhába vagy bármelyik szobába!

A konyhák falai többnyire ugyanolyan, megszokott, fehér színt kapnak. Ez praktikus és hétköznapi választás, pedig mennyivel látványosabb az egyedi elemekkel díszített konyha. Az egyediséget becsempészheti például 3d falpanelek formájában is.

A festés nem olcsó dolog, tapétázni egy konyhában nem szokás. Olyan lehetőséget ajánlunk, ami kis összegből is megvalósítható, mégsem jár igénytelen végeredménnyel. A 3d falpanelek öntapadós vagy ragasztható, könnyű anyagból készült dekorációs elemek.

A falpanelek anyaga könnyű és mégis ellenálló, jól bírják egy bizonyos mértékig a nedvességet és a nagy hőmérsékletet is. Ezek a hatások egy konyhában nem számítanak ritkaságnak, mert mosogatni, sütni és főzni, ételeket előkészíteni is szokás ugyanabban a helyiségben. A 3d falpaneleknek nem árt a sütő forró levegője vagy a mosogatóból kifröccsenő vízcseppek sem. Amellett, hogy sokáig megőrzik a felragasztáskor meglévő külsejüket, a tisztán tartásuk is egyszerű, mert nem könnyen szennyeződnek.

A konyhában a kevesebb több elvén csak kis felületet érdemes dekorálni falpanelekkel. A természetes anyagokat utánzó, téglamintás vagy texturált felületű panelek többféle stílusú konyhához is nagyszerűen illenek. A panelek kerülhetnek egyetlen falra, ahol megtörik a falak egyformaságát. Kihangsúlyozhatják a konyhaszekrényt, lehet belőlük hátfal vagy burkolat a fal alsó sávjába.

A www.falburkolat-shop.hu weboldalon összegyűjtöttük Önnek azokat a 3d falpaneleket, amiket forgalmazunk. Lapozza végig a kínálatot és döntsön az EPS, PVC vagy az öntapadós változatok egyike mellett! Szerezze be a hiányzó eszközöket és kezdődhet a panelek telepítése, a falak és a szobák felújítása! A forgalmazott termékeinkről szívesen adunk tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén. Hívjon minket vagy pedig írjon nekünk: 06-30-78-57-070,  info@falburkolat-shop.hu.