Minden évnek megvannak a maga lakberendezési trendjei, melyek évszaktól függően változhatnak bizonyos mértékig. Ez a változatosság azonban legfőképpen színekben, mintákban és formában szokott jelentkezni, főbb vonalaiban megtartják az irányzatokat. Nincs ez másként a burkolatok világában sem.

Idén számtalan irányzat helyet kapott a legkedveltebb burkolatok között, melyeket most gyakorisági sorrendben szeretnénk bemutatni.

  1. Hajópadló – A burkolás terén már régóta közkedvelt megoldásnak számít, azonban manapság már nem csak lakóterek kialakításánál, hanem konyhák, fürdőszobák, de akár vendéglők esetében is kiválóan megállja a helyét.
  2. Csempék – Leginkább az olasz és spanyol kialakítások vannak előnyben, azonban a görög motívumvilág is kedvelt megoldást kínál. A burkolás világában előszeretettel alkalmazzák kültéren és beltéren egyaránt, illetve falak burkolására és dekorációs elemként is.
  3. Parketta – Hasonlóan a hajópadlóhoz, főként szobák burkolására kedvelt alapanyag, mely reneszánszát éli. Sok év után kapták fel ismét, és most hódításnak indult egész Európában. Tartós megoldást nyújt, ha megfelelően ápolják!

Természetesen ezek mellett még számtalan kialakítás közkedvelt megoldást kínál. Színek terén évszaktól függően változatos a kínálat, de a fehér árnyalat egész évben hódít. Emellett a mintás felületek is kedvelt megoldásnak bizonyulnak idén, a legegyszerűbbektől kezdve, egészen a dekoratívabb, kissé zsúfolt kialakításokig.

Mi, a Burkolás Express-nél nem csak a burkolást vállaljuk, hanem a minőségi alapanyagok beszerzését is! Számunkra fontos a tökéletes végeredmény, és az ügyfeleink maximális elégedettsége, így mindig színvonalas burkolatokkal dolgozunk. Ha Ön is szeretné otthonát felújíttatni és megbízható szakembereket keres, forduljon hozzánk bizalommal, látogasson el weboldalunkra, a www.burkoloexpress.eu-ra! Érdeklődését várjuk elérhetőségeinken, telefonon, a +3630/677-4492-es számon, illetve e-mailben, az info@burkoloexpress.eu címen!