Fontolgatja, hogy egy etanolos kandallóval gazdagítja az otthonát, és szeretné tudni, hogy pontosan milyen lehetőségek közül válogathat? Olyan változat érdekelné, amit bármikor szabadon áthelyezhet, vagy épp ellenkezőleg, egy fix helyet szánna a páratlan dekorációnak? Mindkettőre van lehetőség, de a kínálat még annál is sokszínűbb, mint gondolná!

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az etanolos kandallók, mint a hagyományos típusok egyszerűbb, biztonságosabb változatai. Érthető, ha Önnek is felkeltette az érdeklődését a lehetőség, hiszen az élő tűz magával ragadó hangulatát csempészheti otthonába füstmentesen és abszolút gondtalanul. Ám ha még nem járt utána jobban a témának, talán nehezen tudja elképzelni, hogy milyen típusokból áll a termékpaletta. Nézzük!

  • Szabadon álló biokandallók: Itt a lényeg a mobilitás, lehelyezheti a kandallót a padlóra, és mivel azt semmilyen módon nem kell rögzíteni és nyomot sem hagy, bármikor átteheti máshova. Igény szerint kiteheti a teraszra, de akkor is magával viheti, amikor költözik. A típus legegyszerűbb változatai az asztalra helyezhető, mini kandallók.
  • Falra szerelhető biokandallók: Ezeket a modelleket egyszerűen felakaszthatja a falra, akár egy képet, és ha így dönt, szintén van játéktér a kandalló helyét illetően. Megteheti viszont azt is, hogy beépíti a kandallót, és bár értelemszerűen ezen már nem olyan egyszerű később változtatni, egyedülálló belsőépítészeti elemmé válhat.
  • Beépített biokandallók: Az ilyen modellek önmagukban komplett berendezések, egy kandalló és egy természetes hatású, kővel kirakott szerkezet ötvözetei. Tekintélyes méretükből adódóan nagy helyet követelnek maguknak a kiszemelt falfelületből, ám éppen emiatt igazán karakteres díszeivé válnak a helyiségnek.

Máris tudja, hogy melyik etanolos kandalló az Önnek való? Még szeretné átgondolni a kérdést, de addig is megnézne néhány termékfotót? Cégünk, a BIO FLAME s.r.o. óriási kínálattal várja, melyet máris megtekinthet a www.biokandallok-shop.hu címre kattintva. Ha kérdése lenne, hívja a +36-30-785-7070-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@biokandallok-shop.hu e-mail címre, örömmel segítünk!