Egy lakás felújításánál rengeteg apróságra is oda kell figyelni a nagyobb volumenű munkák mellett. Ilyenek lehetnek a kapcsolók és konnektorok, vagy a kilincsek, és ide tartozik a mosogató is. Ha felújítunk, igyekszünk tartós, és hosszútávon megfelelő tárgyakat választani, ez alatt pedig nem csak az értendő, hogy ellenálljon a sérüléseknek és a kopásnak, de az is, hogy „sose menjen ki a divatból”. Ilyen szempontból a Blanco termékek tökéletesek lehetnek!

A Blanco termékei elképesztő tulajdonságaikkal szereztek hírnevet maguknak. A német cég közel száz éves múltra tekinthet vissza, és a legkorszerűbb anyagokból és megoldásokkal gyárt mosogatótálcákat és csaptelepeket. A hagyományos rozsdamentes acél és a kerámia mellett a legkorszerűbb termékük a Silgranit mosogató, amelynek tulajdonságai felülmúlják a megszokott mosogatókét. Kinézetre kőszerű, ami a 80% gránitőrlemény-tartalomnak köszönhető, amelyet akrillal fognak össze. Ez a keverék gyakorlatilag elpusztíthatatlan mosogatót eredményez! Karcálló, 280 °C-ig hőálló, törhetetlen, felülete vízlepergető, ellenáll az UV sugaraknak, savaknak, élelmiszerbarát és könnyen tisztítható. Rengeteg kialakítás közül választhatunk, színből pedig tízfélét gyártanak, tehát tökéletesen az igényeinkhez, illetve a lakás stílusához igazíthatjuk új mosogatónkat!

Számtalan előnye mellett még megemlíthetjük, hogy a Blanco termékei nem korlátozódnak csak és kizárólag mosogatótálcákra, de a hozzájuk tartozó csaptelepet is megvásárolhatjuk, ami színében tökéletesen illik a hozzá, ráadásul hasonlóan tartós és ellenálló is! Tehát amennyiben igazán időtálló, strapabíró és időtlen formatervű mosogatót szeretnénk a felújított konyhánkba, a Blanco termékeinél nem találhatunk jobbat!

Ha Ön is szeretne Blanco termékeket biztosítani vásárlói számára, látogassa meg a Svábbau Kft. fürdőszoba nagykereskedésének weboldalát a www.svabbaukft.hu címen és tekintse meg a választékot! Megrendeléssel kapcsolatban, vagy kérdés esetén vegye fel velük a kapcsolatot a 06-26-560-820-as telefonszámon, vagy írjon a svabbau@svabbau.hu e-mail címre!