Főoldal » Trend » Ön azok közé tartozik, akikhez illik a minimál konyha?

Ön azok közé tartozik, akikhez illik a minimál konyha?

A konyhában a legfontosabb, hogy megfelelő teret adjon az ételkészítésnek, mindent biztosítson ahhoz, hogy az amatőr vagy éppen a profi konyhatündérek érvényesülhessenek benne. Persze a forma is számít, hiszen a konyha is a lakás része, stílus nélkül csak egy munkaterület. Milyen stílusú lehet a konyhabútor és a helyiség többi kiegészítője? A minimál konyha egyike a lehetőségeknek. Kihez illik egy minimál konyha?

Ha Ön szereti az olyan tereket, ahol minden a helyén van, rendezett, átlátható és nincs túlzsúfolva, akkor máris kedvező lehetőségnek találhatja. Amennyiben szereti tudni, hogy mit hová pakolt el és a tárgyakat szépen a helyén is tartja, ha idegenkedik a rendetlen szekrényektől, a minimál konyha egy jó irány. A minimál konyha a modern stílus egy szép mintája, ahol a konyhabútor egyszerű és letisztult külleme hatással van az egész térre. Egy ilyen konyhában nem szokás mindent telepakolni dísztárgyakkal, az kap helyet a szekrényekben és a pulton, aminek valóban hasznát veszik, amit rendszeresen használnak. Mindent áthat a szimmetria és a harmónia egy csipetnyi puritanizmussal fűszerezve.

A tágas, napfényes terekben érvényesül a legjobban egy modern konyhabútor a minimál konyha részeként. Színei nem harsányak, nem nagyon vannak jelen minták sem. Nyugodt, kicsit kimért, elegáns, egyszerű, tiszta. A minimál konyha tulajdonosa nagy gondot fordít a gondozott konyha kialakítására és persze annak megtartására is. Nem tölti az időt felesleges kutatással, mert minden eszközről tudja, hogy hol van és megtalálja. Kedveli a modern technológia eszközeit is, amelyekből szintén megtalálható néhány a minimál konyhában. A minimál konyha tulajdonosa nem vész el a térben, nem hagyja, hogy maguk alá temessék a tárgyak, jobban kedveli az olyan tereket, ahol szabadon mozoghat, ahol nem kell kerülgetnie semmit.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy tud azonosulni ezekkel a jellemzőkkel, akkor könnyen lehet, hogy egy minimál, modern stílusú konyhában tudna a legjobban érvényesülni. Ha így van, ismerje meg cégünk, a Nobilia Konyhastúdió Kft. tevékenységét, látogasson el www.nobiliakonyhatudio.com weboldalunkra! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a 061-950-2041-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@nobiliakonyhastudio.hu e-mail címre, és ismerje meg konyhabútorainkat!